Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/29/predstavniki-gromad-kirovogradschini-stali-uchasnikami-vebinaru-osnovi-upravlinnja-personalom-.htm
новини, 29 травня 2020

Представники громад Кіровоградщини стали учасниками вебінару "Основи управління персоналом"


Представники громад Кіровоградщини взяли участь в навчальному вебінарі «Основи управління персоналом. Робота з командою під час кризи». Центральним спікером заходу була Світлана Котляревська, тренерка з управління людськими ресурсами - повідомляється на сторінці

ULEAD Кіровоградський регіональний офіс.


Програма вебінару умовно складалася з чотирьох частин, кожна була покликана сприяти опануванню сучаснихпідходів та навичок з питань управління персоналом у громадах.


В першомублоці вебінару, «рекрутинг», тренерка ознайомила учасників та учасниць вебінару з новими підходами в процесах пошуку та підбору потенційних людських ресурсів для заповнення вакантних позицій в організації. Слухачі мали можливість визначити позитивні та негативні сторони внутрішнього та зовнішнього рекрутингу. В подальшому була надана інформація щодо етапів рекрутингу та шляхів пошуку претендентів на вакантні посади в раді. Даний блок був завершений практичною вправою з питання формування вакансії, пошуку працівників, вивченню резюме та проведення співбесіди.


Другий блок вебінару розкрив тему інструментів оцінювання роботи персоналу. Тренерка ознайомила слухачів з індикаторами вимірювання діяльності працівників (КРІ),через застосування методики SMART, яка допомагає встановлювати і формулювати цілі так, щоб їх можна було б досягти. Логічним підсумком блоку був практикум з питання постановки цілі для громади за методикою SMART.


В третьому блоці вебінару Світлана Котляревська акцентувала увагу слухачів на питаннях навчання та розвитку професійного рівня працівників. Ознайомила з поняттями «softskills та hardskills» м’які та тверді (професійні) навички якими володіють та мають володіти працівники. З учасниками було проведено тест на визначення «рівня зрілості» працівника, показано динаміку впливу, «за рівнями зрілості», тих чи інших працівників на ефективні командної роботи місцевої ради. 


Як і попередні блоки, даний блок було закінчено практикумом з визначення посад та потреб для них працівників «за рівнем зрілості».Завершальний, четвертий блок, був присвячений формуванню корпоративної культури, визначенню інструментів для створення внутрішнього та зовнішнього іміджу організації, підбору цінностей, які мають стати основою діяльності місцевої ради. Тренерка, разом з учасниками, визначили складові успішного бренду ради, ознайомила учасників з електронними сервісами, їх застосування для підвищення ефективності роботи ради та формуванню позитивного іміджу організації (хмарні сервіси, онлайн зв’язок, системи управління проектами).


Вебінар завершився домашнім завданням для учасників - провести аудит власної ради, на основі знань, отриманих під час вебінару та за матрицею аудиту, яку надала тренерка. За результатами аудиту, тренерка пообіцяла надати індивідуальні консультації, за результатами отриманої інформації від рад.

862Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: