Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/29/kropivnitskii-tsnap-gotovii-do-intensifikatsii-nadannja-administrativnih-poslug.htm
новини, 29 травня 2020

Кропивницький ЦНАП готовий до інтенсифікації надання адміністративних послуг


Центр надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького готовий до інтенсифікації своєї діяльності - повідомляється на сайті МрмК.


- За понад два місяці роботи міського ЦНАПу в умовах карантину серед кропивничан значно виріс запит на отримання адміністративних послуг, - відзначив директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Сергій Коваленко. - Ми це розуміємо. На виконання рішення міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськради, засідання якої відбулося 25 травня, до адмінцентру з відкрили додатковий вхід з вулиці Гоголя. А від учора відвідувачі ЦНАпу можуть заходити і з вулиці Тараса Карпи. Тим чином ми розвантажили вхід до міськради і до адмінцентру.


Керівник департаменту також повідомив, що у ЦНАПі включені електронні табло і запрацювала система «Електронна черга».


- При цьому, вкотре наголошую, що ми суворо дотримуватимемо обмежень, щоб унеможливити поширення захворювання. – наголосив Сергій Коваленко. - У Центрі забезпечуватиметься дотримання соціальної дистанції, а це не більше однієї особи на 10 квадратних метрів приміщення. Всі відвідувачі повинні обов'язково бути в масках і пройти температурний скринінг.


Наразі, для отримання послуг з реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання, видачі довідки про реєстрацію; державної реєстрації речових прав на нерухоме майно необхідно завітати у міську раду з вулиці Гоголя.


Для отримання адміністративних послуг, послуг дозвільних органів; державної реєстрації фізичних осіб, юридичних осіб підприємців потрібно заходити до міської ради з вулиці Тараса Карпи.



816Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: