Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/27/u-silskii-mistsevosti-kirovogradschini-vidbuvsja-profilaktichnii-reid.htm
новини, 27 травня 2020

У сільській місцевості Кіровоградщини відбувся профілактичний рейд


27 травня фахівці Управління ДСНС в області спільно з представниками поліції та волонтерами обласної організації Червоного Хреста провели просвітницьку роботу серед жителів села Клинці Кропивницького району - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Дотримуючись соціальної дистанції та одягнувши засоби захисту, учасники рейду переконували селян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. 


Звернули увагу і на негативні наслідки куріння у ліжку та дитячих пустощів з вогнем. Бо саме ці фактори найчастіше призводять до пожеж, які закінчуються трагічно. Жителі Клинців отримали поради, як безпечно користуватись побутовими електроприладами, газовим обладнанням та печами й грубками. Селянам також роз'яснили, які наслідки може мати спалювання сміття безпосередньо біля житлових і господарчих будівель.


Користуючись нагодою, рятувальники вкотре наголосили громадянам на тому, що необхідно дотримуватись правил безпеки повсякчас та взяти за звичку поводитись відповідально.


                  

677Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: