Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/25/na-kirovogradschini-gorilo-smittja.htm
новини, 25 травня 2020

На Кіровоградщині горіло сміття


22 травня пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області тричі залучались на гасіння пожеж сміття на відкритих територіях - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, чергове відділення 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське загасили пожежу 160 м2 сміття за межами районного центру. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький приборкали займання  20 м2 сміття по вул. Байкальській в обласному центрі. А бійці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска загасили 20 м2 на відкритій території по вул. Квітковій у с. Велика Виска.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період: не жартуйте з вогнем, не кидайте непогашених недопалків і сірників, не спалюйте сміття поблизу житлових і господарчих будівель, а також лісових і лісопаркових зон. Адже вогонь дуже швидко виходить з-під контролю, пожежа набуває значних масштабів, знищуючи усе на своєму шляху і завдаючи значної шкоди, довкіллю, життю і здоров’ю людей, їх матеріальному благополуччю.


      

940Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: