Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/13/onkotsentr-otrimav-preparati-dlja-bezkoshtovnoi-himioterapii-na-26-mln-grn.htm
новини, 13 травня 2020

Онкоцентр отримав препарати для безкоштовної хіміотерапії на 26 млн. грн


Обласний онкоцентр, згідно централізованого розподілу, отримав хіміотерапевтичні препарати для безкоштовного лікування хворих на рак. Загальна сума отриманих ліків перевищує 26 млн. грн. - повідомляється на сторінці Кіровоградська обласна державна адміністрація


Як проходить обстеження та лікування онкохворих пацієнтів, побачила заступниця голови ОДА  Тетяна Волинець. Із роботою медзакладу її познайомив генеральний директор Костянтин Яриніч. Вони оглянули наявне обладнання та обговорили передумови підвищення ефективності лікування онкохворих пацієнтів.


«Маємо хороші новини від НСЗУ. Онкоцентр підписав договір зі службою на надання восьми пакетів медичної допомоги. Серед них – пріоритетні дослідження для ранньої діагностики онкозахворювань, а також хіміотерапевтичне та радіологічне лікування і хірургічні операції», – зазначила Тетяна Волинець.


При цьому заклад отримає за програмою медичних гарантій близько 78 млн. грн, що на 146% більше, аніж за субвенцією минулого року. Ці кошти будуть зокрема спрямовані на утримання закладу, закупівлю медикаментів і виплату зарплат.


«Також цьогоріч онкоцентр вже отримав, згідно централізованих поставок, хіміотерапевтичні препарати для безкоштовного лікування онкохворих. Загальна сума отриманих ліків перевищує 26 млн. грн. Це означає, що люди, які проходять тривалі курси хіміотерапії, не будуть хоча б на це витрачати власні кошти», – проінформувала заступниця голови ОДА.




      

1041Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: