Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/13/na-kirovogradschini-saperi-znischili-artileriiskii-snarjad-minometnu-minu-ta-granatu.htm
новини, 13 травня 2020

На Кіровоградщині сапери знищили артилерійський снаряд, мінометну міну та гранату


12 травня групою піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС у Кіровоградській області знищено 3 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, біля с. Карлівка Кропивницького району місцеві жителі виявили артилерійський снаряд калібру 152 мм. Крім того, надійшли повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів поблизу с. Вись (граната Ф-1) та у с. Мар’янівка (мінометна міна калібру 82 мм) Маловисківського району. Місця виявлення ВНП були огороджені кіперною стрічкою та охоронялись співробітниками ГУ НП в області до прибуття групи піротехнічних робіт У ДСНС в області.


Вилучені боєприпаси були вивезені у безпечні місця та знищені у встановленому порядку.


Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців.


                        

677Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: