Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/09/kropivnitskii-hto-zaimatimetsja-pohovannjam-pomerlih-vid-koronavirusu.htm
новини, 9 квітня 2020

Кропивницький: хто займатиметься похованням померлих від коронавірусу (ВІДЕО)


Похованням людей, які померли від коронавірусу в Кропивницькому займається комунальне підприємство ”Ритуальна служба”. Про це Суспільному розповів директор підприємства Юрій Вісяников. Для цього купили засоби захисту на двадцять тисяч гривень.


За словами юристки підприємства Тетяни Паливоди, мають шість комплектів хімічного захисту – на кожного працівника бригади, купили оприскувач для хімічної обробки: ”Це загальновійськовий захисний костюм, який застосовують у боротьбі з радіоактивним пилом. У нього дуже серйозний рівень захисту людини від можливих уражень. в тому числі й інфекційних та вірусних. Оприскувачем дезінфікуємо автомобіль та захисний костюм, використовуємо хлоровмісні розчини”.


На підприємстві є шість комплектів хімічного захисту


На підприємстві є шість комплектів хімічного захисту


Директор підприємства Юрій Вісяников розповів, що для перевезення людини, яка померла від коронавірусу, використовуватимуть спеціальний автомобіль: ”Це фургон з герметичним металевим кузовом, який використовують саме для подібних випадків”.


Для перевезення тіл померлих від коронавірусу використовуватимуть спеціальний автомобіль


Про послідовність дій та вартість поховання розповіла юристка підприємства: ”Ми отримуємо тіло з моргу в щільно закритій труні, використовуємо спеціальний транспорт для доставки безпосередньо на кладовище, поховання здійснюється у могили глибиною два метри, всі працівники використовують засоби індивідуального захисту. Також ведемо облік всіх присутніх на похованні. Вартість поховань не збільшуємо. Навпаки – вона буде зменшена приблизно до десяти тисяч гривень”.


За словами Тетяни Паливоди, місце поховання обирають родичі померлого.




1049Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: