Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/07/u-berezni-privatbank-vidav-bilshe-kreditiv-malomu-biznesu-nizh-v-ljutomu.htm
новини, 7 квітня 2020

У березні ПриватБанк видав більше кредитів малому бізнесу, ніж в лютому


У березні 2020 року ПриватБанк збільшив кількість виданих підприємствам малого і середнього бізнесу цільових кредитів і кредитів з заставою на 15%. Як повідомили в банку, в березні ПриватБанком було профінансовано 1500 проектів, в той час як в лютому 1230. Зростання кількості виданих кредитів було забезпечено за рахунок активізації програм лізингу та кредитування агросектора - інформує Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Загалом за перший квартал 2020 року обсяги фінансування малого і середнього бізнесу ПриватБанком виросли на 640 млн грн. На сьогоднішній день можливість отримати фінансування банку за кредитними лімітами доступна 127 тис компаній МСБ і підприємців. За цільовими програмами кредитування ліміти доступні для 63 тис клієнтів.


В умовах пандемії коронавірусу та зниження ділової активності в період карантину ПриватБанк веде активний діалог з 32 тисячами позичальників, яким можуть знадобитися додаткові механізми для підтримки платоспроможності. На сьогоднішній день можливостями програми "кредитних канікул" банку готові скористатися 2 500 підприємств МСБ і підприємців.




1291Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: