Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/30/u-kropivnitskomu-pershochergove-pravo-na-proizd-majut-mediki.htm
новини, 30 березня 2020

У Кропивницькому першочергове право на проїзд мають медики


У Кропивницькому першочергове право на проїзд мають медики. Про це Суспільному розповів працівник пресслужби мськради Сергій Якунін.


Таке рішення прийняв міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на своєму засіданні 29 березня.


"Працівники закладів охорони здоров’я обласного центру матимуть спеціальну перепустку, яка даватиме їм право першочергового проїзду в усіх транспортних засобах, що перевозять пасажирів у Кропивницькому" – кажуть у міськраді.


На фото: перепустка для медиків.


Що відомо

  • У Кіровоградській області 29 березня виявили 4 випадки захворювання на коронавірус. 3 випадки у Кропивницькому, 1 – у Долинському районі. Жоден з хворих не був за кордоном, вони контактували з людьми, які були за кордоном.
  • Один з хворих у Кропивницькому – водій маршрутки №113. З 30 березня чотири маршрути громадського транспорту у Кропивницькому тимчасово припиняють свою роботу – №77, 104, 112 та 113. Це маршрути одного підприємства-перевізника. Технічний парк перевіряють на дотримання запроваджених санітарних норм на період дії режиму надзвичайної ситуації у Кропивницькому.

930Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: