Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/02/na-kirovogradschini-vidbuvsja-turnir-z-taekvon-do.htm
новини, 2 березня 2020

На Кіровоградщині відбувся турнір з таеквон-до


У спортивній школі села Соколівське Кропивницького району Кіровоградської області вперше відбувся чемпіонат з таеквон-до. Про це Суспільному розповів керівник обласного осередку Всеукраїнського союзу таеквон-до Валентин Корсіков. Змагались сто тридцять спортсменів з Кропивницького та Полтави.


”Відзначили спортсменів, які з шести років займаються. Зараз їм вісім-дев’ять років, вони показують певні результати. Якщо все буде добре, вони найближчим часом представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи”.


Таеквон-до – це вид єдиноборств, в якому увагу приділяють ударній техніці ніг. У турнірі в Соколівському взяли участь вихованці семи клубів, змагалися у трьох дисциплінах: спарингували, виконували формальні вправи та демонстрували спеціальну техніку – розбивали дерев’яні дошки. У загальному заліку турніру перемогла команда Кропивницького спортклубу ”Корсар”, вихованці якого здобули сорок чотири золоті медалі Переможці чемпіонату, за словами Валентина Корсікова, увійшли до складу збірної області.


Європейська першість відбудеться у Словаччині 30 квітня.


1747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: