Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/24/kirovogradski-sportsmeni-rjatuvalniki-stali-p-jatimi-u-spartakiadi-2020-dsns-ukraini.htm
новини, 24 лютого 2020

Кіровоградські спортсмени-рятувальники стали п’ятими у Спартакіаді-2020 ДСНС України


19-20 лютого на базі Національного університету цивільного захисту України відбулася Спартакіада-2020 ДСНС України серед працівників органів та підрозділів цивільного захисту з гирьового спорту. Захід зібрав понад 120 спортсменів із різних регіонів України, які продемонстрували свою силу у поштовху та ривку гирі вагою 32 кілограми - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській  області.


19 лютого відбулось  засідання мандатної комісії і зважування спортсменів. 20 лютого у клубі університету нагородили переможців Спартакіади-2020 ДСНС України серед працівників органів та підрозділів цивільного захисту з гирьового спорту.


Серед відомих спортсменів-гирьовиків нагороду отримав і наш колега – чемпіон України Сергій Фінке!


Отже, за результатами змагань І-ше місце у загальнокомандному заліку посіла команда Національного університету цивільного захисту України. Срібним призером чемпіонату ДСНС з гирьового спорту стала команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, «бронзу» виборола команда Управління ДСНС України у Волинській області.


Спортсмени-рятувальники У ДСНС у Кіровоградській області вибороли п’яте загальнокомандне місце серед найсильніших гирьовиків України. Перші місця в індивідуальному заліку посіли чемпіон світу Ткач Олександр, призер світу Пустовіт Анатолій та чемпіон України Сергій Фінке!



Вітаємо, колеги! Пишаємось вами!


                     

596Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: