Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/18/sogodni-rozpochavsja-dvodennii-trening-seminar-turistichnii-produkt-kirovogradschini-.htm
новини, 18 лютого 2020

Сьогодні розпочався дводенний тренінг-семінар "Туристичний продукт Кіровоградщини"


Сьогодні, 18 лютого розпочав роботу дводенний тренінг-семінар "Туристичний продукт Кіровоградщини". Семінар проводиться за підтримки Кіровоградської облдержадміністрації з метою формування туристичних продуктів регіону та сталої команди розвитку туризму в області. У сесіях тренінгу беруть участь представники туристичного бізнесу, місцевої влади та громадських організацій, які готові співпрацювати задля туристичної привабливості та прибутковості області - повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


Відкрила семінар-тренінг заступник голови облдержадміністрації Тетяна Волинець. "У нас поки ще немає туристичного активу в області. Ми ще не живемо "на одній хвилі" для розвитку туризму регіону. Ці два дні ви будете активно займатися. Ми створимо туристичний актив, зрозуміємо, як будемо рухатися далі, що таке туристичний продукт. Це буде гарний для нас результат", – наголосила посадовець. Вона представила модераторів тренінгу– голову Асоціації Гостинності та бізнес-тренера. Тетяна Волинець побажала успіхів учасникам заходу та зазначила, що такі тренінги відбулися в Херсонській області і були дуже продуктивними.


Під час дводенного семінару-тренінгу його учасники інтенсивно навчатимуться. Олександр Лієв та Зоя Гаркавенко прочитають лекції, проведуть практикуми та тематичні сесії "Туристичний актив – ефективна команда", "Маркетинг", "Тур – спосіб створення турпродукту". Учасники навчатимуться розробці бізнес-моделі та стратегії розвитку туристичної галузі, формуванню туристичних продуктів, підготовці до презентації продуктів області для туроператорів України.



1026Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: