Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/18/predstavniki-gromadskosti-ta-politsii-obgovorili-formuvannja-skladu-informatsiino-doradchoi-radi.htm
новини, 18 лютого 2020

Представники громадськості та поліції обговорили формування складу інформаційно-дорадчої ради


Сьогодні, 18 лютого, в обласному главку відомства відбулося засідання ініціативної групи, під час якого було розглянуто організаційні питання розгляду поданих кандидатами у члени ради документів - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


«Ми продовжуємо працювати над впровадженням європейської моделі співпраці з громадськістю. Саме тому при ГУНП в області створюється новий дорадчий орган, робота якого спрямована на покращання комунікації з громадою. Це своєрідний майданчик для діалогу, вирішення проблемних питань, вжиття спільних заходів для поглиблення взаємодії», – зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.


Загалом 18 представників інститутів громадянського суспільства, які бажали увійти до складу робочої групи дорадчого органу, подали заяву на участь та визначений перелік документів.


Протягом тижня ініціативна група розглядатиме їх відповідність критеріям, визначеним у Положенні про інформаційно-дорадчу раду та вивчатиме діяльність громадської організації, яку представляє кандидат, за останні півроку.


Після чого список відібраних до складу ради 15 кандидатів буде оприлюднено на відомчому сайті поліції області.


            

930Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: