Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/18/na-kirovogradschini-zbirajut-koshti-dlja-likuvannja-kerivnitsi-tantsjuvalno-sportivnogo-klubu-triumf-dans-.htm
новини, 18 лютого 2020

На Кіровоградщині збирають кошти для лікування керівниці танцювально-спортивного клубу «Тріумф-данс»


Спеціалісти медичних онкозакладів встановили Олені Миколаївні Шкарупі діагноз: онко лівої молочної залози S2A. Кропивницькі, запорізькі та харківські медики дають позитивні прогнози на видужання, проте процес лікування дороговартісний - повідомляють Новомиргородські вісті.


Ім’я цієї жінки відоме як в Новомиргороді, районі, так і за його межами. Олена Шкарупа вчитель біології вищої категорії, педагог з понад двадцятирічним стажем роботи в школі, але прославилися вона творчим доробком.


Хореограф, керівник танцювально-спортивного клубу Новомиргородського РЦДЮТ «Тріумф-данс», котрому більше десяти років. Організатор турнірів спортивно-бального танцю «Кубок міста Новомиргорода» у 2015 та 2017 роках.


Людина, що надихає талантом, любов’ю до справи, цілеспрямованістю близьких, рідних, друзів, колег, учнів, випускників, вихованців-танцюристів та їхніх батьків.


Десятки дітей з маленького Новомиргорода завдяки своєму керівнику неодноразово ставали призерами та переможцями всеукраїнських танцтурнірів. Деякі з них після закінчення школи обрали хореографію за справу життя.


Важко переоцінити внесок Олени Миколаївни у культурно-освітнє становлення підростаючого покоління новомиргородців.


Всі причетні просять фінансової допомоги на лікування та найшвидше одужання цієї прекрасної жінки.


Номер карти ПриватБанку: 5168742209186398 - Олена Миколаївна Шкарупа


1230Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: