Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/18/dlja-vchiteliv-odniei-z-otg-kirovogradschini-vidbuvsja-proforientatsiinii-seminar.htm
новини, 18 лютого 2020

Для вчителів однієї з ОТГ Кіровоградщини відбувся профорієнтаційний семінар


Днями для працівників закладів освіти, в приміщенні опорного навчального закладу «Дмитрівська ЗШ ім. Т.Г. Шевченка», фахівцем з профорієнтації Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Людмилою Базюк було проведено методичний семінар з питань організації профорієнтаційної роботи.


Участь у заході узяли класні керівників випускних класів, директор школи та  її заступники. Під час семінару увагу присутніх було акцентовано на актуальності професійної орієнтації та професійного самовизначення школярів, формування у них стійких професійних інтересів і правильно мотивованих професійних намірів.


У рамках заходу Людмила Базюк презентувала учасникам платформу з орієнтації та розвитку кар’єри державної служби зайнятості.


«Мета профорієнтаційної роботи – забезпечення молоді різноманітною достовірною інформацією про сучасні професії, навчальні заклади та організації, які надають робочі місця, про ринок праці та про те, як планувати свою кар’єру. У цій роботі нашим надійним помічником є служба зайнятості, фахівці якої завжди радо проводять зустрічі як з нашими учнями, так і з вчителями», – зазначила директор ОНЗ «Дмитрівська ЗШ ім. Т.Г. Шевченка» Олена Павленко.



726Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: