Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/04/vidbuvsja-psihologichnii-vidbir-kandidativ-do-vstupu-u-vischi-navchalni-zakladi-sistemi-dsns-ukraini-foto-.htm
новини, 4 лютого 2020

Відбувся психологічний відбір кандидатів до вступу у вищі навчальні заклади системи ДСНС України (ФОТО)


4 лютого на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Кіровоградській області психолог Управління Олексій Сухолєнцев провів професійно-психологічне вивчення кандидатів до вступу у вищі навчальні заклади системи ДСНС України. Школярі пройшли співбесіду з психологом та психологічні тести, які спрямовані на визначення їхньої готовності до вступу та подальшого навчання в профільних навчальних закладах ДСНС, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Кращі кандидати будуть мати змогу вступати до Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Ліцею цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця ).


Крім того, в рамках навчальної практики, у проведенні психологічного відбору кандидатів взяла участь студентка 4-го курсу факультету практичної психології Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка Вовк Ангеліна.


Обираючи місце практики, студентка свідомо обрала підрозділ Служби порятунку, оскільки сподівається навчитись працювати з особами, які здійснюють професійну діяльність в екстремальних умовах. Отриманий досвід роботи під час проходження практики в підрозділі ДСНС України може стати надійною базою та фундаментом у формуванні майбутнього практичного психолога.


         


903Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: