Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/04/u-prijutivskii-otg-kapitalno-vidremontuvali-biblioteku.htm
новини, 4 лютого 2020

У Приютівській ОТГ капітально відремонтували бібліотеку


У Ізмайлівському старостинському окрузі Приютівської громади запрацює ще одна оновлена бібліотека. З наступного тижня, відновить свою роботу Ізмайлівська бібліотека-філія, що розташована в адміністративній будівлі старостинського округу, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


За досить короткий час в культурно-освітньому закладі було проведено капітальний ремонт приміщень та придбано сучасні меблі для зберігання книг. Приміщення бібліотеки та читальної зали отримали новий сучасний вигляд, багато світла й зелені. Нині — це комфортна зона для проведення дозвілля різними категоріями населення, адже у закладі є не тільки цікава література, а й високошвидкісний інтернет-зв'язок та комп’ютерна техніка.


Оновлена бібліотека стане інформаційним центром, де проводитимуться різноманітні зустрічі, вечори, дискусійні клуби, надаватимуться нові послуги.


Нагадаємо, восени 2019 року в Ізмайлівському старостинському окрузі після капітального ремонту запрацювала Піщанобрідська бібліотека-філія.


За матеріалами вебсайту Приютівської ОТГ


1168Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: