Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/04/u-kropivnitskomu-shukachiv-roboti-zaproshuvali-do-lav-natspolitsii-foto-.htm
новини, 4 лютого 2020

У Кропивницькому шукачів роботи запрошували до лав Нацполіції (ФОТО)


Днями за участі представників Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області для безробітних та шукачів роботи у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. 


У заході взяла участьЮлія Кармаліта, старший інспектор сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління національної поліції в Кіровоградській області. Присутнім були представлені посадиполіцейського сектору реагування патрульної поліції та дільничного офіцера поліції.


Крім того, Ю. Кармалітаохарактеризувала основні напрямки діяльності ГУНП у Кіровоградській області танадалаінформаціюпро умови проведення конкурсу,режимроботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів.


«Служба в лавах Національної поліції – це гарантія соціального забезпечення, професійної підготовки та перспектив кар’єрного росту. Якщо у вас є бажання стати частиною поліції Кіровоградської області – заповнюйте електронну заяву та беріть участь у конкурсі», – наголосила Ю. Кармаліта. 


Міні-ярмарок вакансій відбувся у форматі активного діалогу: безробітні отримали вичерпні відповіді на усі свої запитання стосовно можливості працевлаштування.


Як повідомив Дмитро Петренко, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, у заході узяли участь 14 осіб. Більшість з них зацікавилися пропозиціями, а 4 особи отримализапрошення на співбесіду.



1160Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: