Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/04/u-kropivnitskomu-rozpochalasja-perevirka-stanu-pozhezhnoi-bezpeki-tts-barva-foto-.htm
новини, 4 лютого 2020

У Кропивницькому розпочалася перевірка стану пожежної безпеки ТЦ «Барва» (ФОТО)


На виконання доручення Прем’єр-Міністра України від 11.12.2019 № 44205/1/1-19 та вказівки ДСНС України від України від 11.12.2019 № 02-17767/261 з метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України, інших законодавчих та нормативних, нормативно-правових актів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на Кіровоградщині тривають позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


4 лютого інспекторським складом Кропивницького міськрайонного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області розпочато позапланову перевірку забезпечення пожежної та техногенної безпеки, підготовленості адміністрації закладу, відповідальних осіб та персоналу до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій у торговельному центрі «Барва» у Кропивницькому.


Під час перевірки фахівці Управління з’ясували стан та відповідність нормам евакуаційних шляхів, систем оповіщення, засобів пожежогасіння, зовнішнього та внутрішнього водопостачання тощо. З працівниками рятувальники провели інструктаж щодо правил пожежної безпеки, запобігання пожежам, дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації у ТЦ, правил користування вогнегасниками, порядку виклику пожежно-рятувального підрозділу тощо. У рамках перевірки здійснили тренувальне спрацювання протипожежної сигналізації тапровели евакуацію відвідувачів і персоналу з приміщення магазину. 



                  


1199Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: