Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/03/u-kropivnitskomu-vidbulos-nagorodzhennja-peremozhtsiv-dinamiadi-2019-.htm
новини, 3 лютого 2020

У Кропивницькому відбулось нагородження переможців «Динаміади-2019»


3 лютого відбулось засідання Президії Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо», на якому були розглянуті робочі питання, що стосуються організації діяльності фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в області, та відбулось нагородження колективів фізичної культури різних установ та організацій Кіровоградщини за підсумками «Динаміади-2019». У засіданні взяв участь начальник Управління ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Упродовж минулого року були проведені змагання з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019»серед збірних команд силових структур Кіровоградської області.



На сьогодні Служба порятунку представлена дуже сильними спортсменами-рятувальниками, які беруть участь в усіх змаганнях «Динаміади» та демонструють найкращі результати, командну єдність, силу духу, витривалість та прагнення до перемоги.


Зокрема, найкраще наші спортсмени виступили змаганнях з гирьового спорту, армреслінгу, легкої атлетики, панкратіону, волейболу, самбо та футболу.


У результаті за підсумками «Динаміади-2019» рятувальники Управління ДСНС в області посіли друге, «срібне», місце серед збірних команд силових структур, поступившись своїм колегам з ГУ Нацполіції. Третіми стали спортсмени патрульної поліції.




        

816Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: