Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/03/u-kropivnitskomu-rozpochali-perevirku-stanu-pozhezhnoi-bezpeki-tts-epitsentr-foto-.htm
новини, 3 лютого 2020

У Кропивницькому розпочали перевірку стану пожежної безпеки ТЦ «Епіцентр» (ФОТО)


3 лютого з метою з’ясування стану дотримання вимог пожежної безпеки будівлі великого торговельного центру «Епіцентр» в обласному центрі фахівці Управління ДСНС в області розпочали позапланову перевірку даного об’єкта, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Державні інспектори зазначили, що стан пожежної безпеки у будівельному гіпермаркеті обумовлений складною конструкцією, розташуванням та значною площею торговельних і підсобних приміщень, а також наявністю великої кількості горючих і легкозаймистих матеріалів та речовин.


Представник адміністрації «Епіцентру» та працівники, відповідальні за протипожежний захист, продемонстрували інспекторам шляхи евакуації, системи оповіщення, люки димовидалення, станцію протипожежного захисту та надали для перевірки усю відповідну документацію. З працівниками було проведено інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки на робочому місці, дій у випадку надзвичайної ситуації та застосування первинних засобів пожежогасіння. 


Наразі інспектування ТЦ «Епіцентр» продовжується. Фахівці Управління ретельно вивчать усю документацію, протипожежне оснащення тощо. 


Результати перевірок – на Інспекційному порталі. Детальна інструкція з пошуку інформації на інспекційному порталі тут.


                  



1272Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: