Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/03/nardep-vibachivsja-pered-pensionerkoju-za-te-scho-proponuvav-ii-prodati-sobaku-video-.htm
новини, 3 лютого 2020

Нардеп вибачився перед пенсіонеркою за те, що пропонував їй продати собаку (ВІДЕО)


&ft1 Власниця пса на ім’я Шарик, якого радив продати нардеп від "Слуги народу" Євгеній Брагар, каже, що депутат телефонував їй. "Пробачення просив. Це не вас, каже, стосувалося, це загалом. Якщо потрібна допомога, то телефонуйте, я допоможу", - розповіла Любов Колюча.


Шестидесятишестирічна Любов Колюча мешкає в селі Аджамка Кропивницького району Кіровоградської області. Пенсіонерка розповідає, чому зателефонувала на телебачення: "У мене заборгованість дві тисячі шістсот гривень на перше січня".


Жінка пояснює: борг накопичила, бо не могла вчасно платити за комунальні послуги. Має дві тисячі гривень пенсії. За газ щомісяця необхідно платити тисячу сімсот гривень, за світло – сто. Отримує двісті гривень субсидії. Живе зі співмешканцем. Його пенсія йде на ліки.


"Я пішла на більші гроші, і щоб раніше вийти на пенсію, я працювала у першій лікарні у Кропивницькому, в інфекційному дитячому відділенні. Вийшла у 2007 році на пенсію. Отримувала до цього менше. Оце тільки добавили. А то я не отримувала і двох тисяч. Весь час в боргах".


З господарства в Любові Колючої кури та гуси. Пес Шарик живе у пенсіонерки чотирнадцять років. "Дали цуценям мені на роботі, я вигляділа. Питають - продаєте? Я кажу - ні. Як Брагар приїде, я йому запропоную. Більш нікому".


Аджамська сільська голова Тетяна Зайченко прийшла підтримати Любов Колючу. "Це вже край. Це знущання над жителями села і всієї України. На широкий загал депутат оголошує позицію, як вижити людям. Все село підтримує пані Любу. Пане Євгене, запрошуємо вас відвідати Аджамську громаду".


Нагадаємо, чотири дні тому Любов Колюча зателефонувала у студію телеканалу "112" і поставила народному депутатові Євгенію Брагару таке питання: "Я пенсіонерка з Кіровоградської області. Отримую дві тисячі пенсії, за газ дуже багато платить, і ще зробили транспортування. Нам не хватає пенсії, що нам далі робить?"


У відповідь Євгеній Брагар припустив, що у пенсіонерки може бути якесь майно на продаж. "Якщо елітної породи в дворі, то вона може його продати в будь-який момент і спокійно собі сплатити".


Журналістка Суспільного Ольга Проценко зателефонувала нардепу. Слухавку взяла помічниця. Сказала, що народний депутат два тижні не даватиме коментарі. Чому - не пояснила.


1704Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: