Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/30/u-kropivnitskomu-jarmarkuvali-robotoju-dlja-menedzheriv.htm
новини, 30 січня 2020

У Кропивницькому «ярмаркували» роботою для менеджерів


На замовлення ТОВ «Код» та Корпорації «XXI століття»фахівцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості був проведений міні-ярмарок вакансій. 


«Основна мета сьогоднішнього заходу – оперативний пошук працівників для укомплектування таких вакансій, як: «менеджер (управитель)», «менеджер (управитель) із збуту»,«менеджер (управитель) з регіонального розвитку»,– розпочинаючи міні-ярмарок, сказала Світлана Печенюк, провідний фахівець з питань зайнятості міськрайонного центру зайнятості


Директор ТОВ «Код» Сергій Лисенко ознайомив присутніхз основниминапрямками діяльності підприємства. Серед них: друк широкоформатний, цифровий, офсетний; постполіграфічні роботи; дизайн та ін. Керівник підприємства поінформував про вимоги до претендентів на вакансію «менеджер (управитель) із збуту», режимроботи та умови оплати праці, можливості професійного навчання на підприємстві. Також мова йшла про соціальний пакет, яким забезпечуються працівники підприємства. 


Вакансію «менеджер (управитель) з регіонального розвитку» презентувала директорка з персоналу Корпорації «XXI століття» Аліна Сінельник. Вона розповіла про основні службові обов’язки, вимоги до претендентів, рівень заробітної плати, соціальні гарантії та можливість вдосконалити свої професійні якості шляхом стажування безпосередньо на робочому місці.


Як зазначила Світлана Печенюк, провідний фахівець з питань зайнятості Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.


Враховуючи вимоги роботодавців та кваліфікаційний рівень претендентів, 4 особи отримали направлення на працевлаштування.


      



898Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: