Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/30/rjatuvalniki-kropivnitskogo-perevirili-litsei-sferi-poslug.htm
новини, 30 січня 2020

Рятувальники Кропивницького перевірили ліцей сфери послуг


На Кіровоградщині державні інспектори продовжують проводити позапланові перевірки дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей - повідомля прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


30 січня фахівці Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС України у Кіровоградській області розпочали перевірку професійного ліцею сфери послуг і торгівлі, що в обласному центрі. Під час перевірки увагу зосередили на виконанні усіх протипожежних заходів на об’єкті, а пожежно-рятувальний підрозділ провів тренувальне гасіння пожежі у навчальному закладі.


Напередодні у ліцеї провели масштабний захід за участю працівників Управління ДСНС в області, фахівців навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та бійців 1-ї ДПРЧ, під час якого учнів, викладачів та персонал навчали правилам безпеки, діям під час надзвичайної ситуації, користуватись індивідуальними засобами захисту та первинними засобами пожежогасіння, надавати долікарську допомогу потерпілим та відпрацювали евакуацію.


               

762Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: