Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/02/z-1-sichnja-pidvischuetsja-sotsdopomoga-ditjam-u-priiomnih-sim-jah-ta-ditbudinkah.htm
новини, 2 січня 2020

З 1 січня підвищується соцдопомога дітям у прийомних сім'ях та дитбудинках



Міністерство соціальної політики України поінформувало про те, що з 1 січня 2020 року буде підвищено розміри державної соцдопомоги для підтримки дітей-сиріт, а також дітей, позбавлених батьківського піклування.


Про це в Facebook написала профільний міністр Юлія Соколовська - повідомляє bykvu.com


Зміни торкнуться виплат дітям, які виховуються в патронатних і прийомних сім’ях, а також в дитячих будинках сімейного типу.


“З метою підтримки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в патронатних, прийомних сім’ях, у дитячих будинках сімейного типу, з 1 січня 2020 року підвищені розміри державної соціальної допомоги із 2 до 2,5 прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку, а для дітей з інвалідністю – з 2 до 3,5 прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку”, – повідомила Соколовська.

Також будуть підвищені виплати батькам, які виховують таких дітей – з 70% прожиткового мінімуму до 100% прожиткового мінімуму за кожну дитину.


1301Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: