Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/02/rjatuvalniki-perevirjajut-zakladi-osviti-ta-sferi-sotsialnogo-obslugovuvannja.htm
новини, 2 січня 2020

Рятувальники перевіряють заклади освіти та сфери соціального обслуговування (ФОТО)


На виконання доручення Прем’єр-Міністра України та вказівки ДСНС України інспекторський склад Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують перевіряти стан пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, наразі інспектори Олександрівського, Голованівського та Благовіщенського районних відділів У ДСНС в області перевірили на території своїх районів згадані вище об’єкти. Співробітники ДСНС ретельно проінспектували наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, наявність та стан евакуаційних виходів, стан утримання електрогосподарства, протипожежних джерел водопостачанням, наявність та працездатність систем протипожежного захисту.


Відповідно до плану перевірок рятувальники провели протипожежні інструктажі з персоналом закладів та установ, а також відпрацювали навики користування первинними засобами пожежогасіння та порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.


                       

1672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: