Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/01/02/aktsiju-zi-zboru-rechei-neobhidnih-biitsjam-na-peredovii-proveli-v-kropivnitskii-gimnazii.htm
новини, 2 січня 2020

Акцію зі збору речей, необхідних бійцям на передовій, провели в кропивницькій гімназії


Харчі, одяг та дитячі малюнки зібрали для бійців учні та працівники Кущівської гімназії у Кропивницькому. Суспільному про це розповіла директорка навчального закладу Наталія Вельгун. Акція тривала вісім днів. Зібране повезуть бійцям у Маріуполь.


За словами Наталії Вельгун, є посилки, окремо сформовані педагогами і працівниками школи. Кожен клас також формував свій пакунок.


”Ми закупили шкарпетки і рукавички, щоб хлопцям, зважаючи на погодні умови, не було холодно. В інших коробках – побутові засоби та засоби особистої гігієни. Також маємо продукти тривалого зберігання. Важливо, щоб кожен клас формував свою коробку. Так учні беруть відповідальність за сформовану посилку, вони кладуть туди якісні речі. Думаю, воїнам приємно знати від кого пакунок”.


Дев’ятикласник Олексій Журавський вдруге приєднався до акції.


”Цього року ми хотіли продовжити цю гарну традицію, щоб бійці могли відчути миттєвості свята”.


Зібране на передову повезуть командир дванадцятого територіального загону Української добровольчої армії Ігор Козуб та боєць тридцять шостої бригади Сергій Побережній.


1576Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: