Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/24/u-bobrintsi-pratsivniki-jaki-pidljagajut-vivilnennju-vidvidali-informatsiinii-seminar.htm
новини, 24 грудня 2019

У Бобринці працівники, які підлягають вивільненню відвідали інформаційний семінар


Нещодавно фахівцямиБобринецької районної філії обласного центру зайнятості для працівників райдержадміністрації та її підрозділів, які підлягають вивільненню, було  проведено інформаційний семінар.


Фахівці філії провели профільне анкетування вивільнюваних щодо визначення  професійного досвіду та очікувань від майбутнього з метою ефективного пошуку нової роботи ще до моменту фактичного звільнення.


Співробітники РДА дізналися про тенденції на ринку праці, наявність вакансій на місцевому ринку праці та в інших регіонах. Фахівці служби зайнятості розповіли про Інтернет-ресурси державної служби зайнятості, за допомогою яких можливо здійснювати пошук роботи, складати резюме та отримати послуги з профорієнтації. 


«Ми здійснюємо індивідуальний підхід до кожного співробітника РДА, який підпадає під вивільнення. Кожного з вас буде супроводжувати кар’єрний радник, який разом з вами складе індивідуальний план надання послуг, щоб підібрати роботу максимально швидко», – зазначила провідний фахівець з питань зайнятості Тетяна Заболотня.


Особливу увагу присутніх було зосередженона можливості працевлаштування до державної установи «Урядовий контактний центр», який проводить набір претендентів на посаду «оператора урядової «гарячої лінії» та «надомних працівників» в режимі «чат-онлайн».


Як повідомила Тетяна Петрова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, наприкінці заходу було наголошено, що втрата роботи – це шанс переосмислити трудовий шлях, опанувати новий фах або змінити напрям діяльності.


801Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: