Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/24/na-kirovogradschini-pidbili-pidsumki-roboti-raionnih-ta-miskih-viiskovih-komisariativ.htm
новини, 24 грудня 2019

На Кіровоградщині підбили підсумки роботи районних та міських військових комісаріатів


У понеділок, 23 грудня, у Кіровоградському обласному військовому комісаріаті підбили підсумки службової діяльності військових комісаріатів області у 2019 році. Захід проводився за участі ТВО начальника відділу управління логістики оперативного командування «Південь» полковника Олександра Демиденка - інформує 


В ході заходу військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату полковник Ярослав Кучер довів результати діяльності військових комісаріатів області у поточному році та вручив перехідні кубки кращим військовим комісаріатам та працівникам.


Зокрема, за результатами виконаних завдань у 2019 році кращими військовими комісаріатами визначено: Кропивницький, Маловисківський та Знам’янський районні та міський військові комісаріати відповідно.


У підсумку військовий комісар Ярослав Кучер висловив слова вдячності особовому складу за виконану роботу та визначив основні завдання військовим комісаріатам на 2020 рік.



              

695Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: