Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/23/v-oda-nagorodili-peremozhtsiv-oblasnogo-fotokonkursu-nasilstvu-ni-.htm
новини, 23 грудня 2019

В ОДА нагородили переможців обласного фотоконкурсу «Насильству – Ні!»


Нагородження відбулося на засіданні Кіровоградської обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми, яке провела заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Фотоконкурс проводився в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" з метою виховання в суспільстві нульової толерантності до цього негативного явища. На розгляд надійшло понад 70 фоторобіт з 23 територій Кіровоградщини. Усі конкурсні світлини було розміщено на вебсайтах та представлено на тематичній експозиції в облдержадміністрації. Фахова комісія визначила переможців фотоконкурсу у двох номінаціях – серед дітей та дорослих.


Світлана Лобанова привітала переможців і призерів та вручила їм дипломи і подарунки – побутову техніку та сучасні ґаджети. Серед дорослих І місце у конкурсі посіла Альона Матвієнко з Кропивницького, ІІ місце – Ірина Буханенко з Маловисківського району і ІІІ місце Ольга Дзюбинська з Гайворона. Серед дітей за І місце нагороду отримала Марина Акішина із Знам’янського району, за ІІ місце – Марія Ушакова із Великої Северинки та за ІІІ місце – Юлія Пуришкіна із Знам’янського району.


Усі світлини переможців конкурсу будуть використовуватися під час виготовлення соціальної реклами.



                  

992Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: