Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/23/u-zlintsi-starshoklasniki-shukali-sebe-u-profesiinomu-sviti.htm
новини, 23 грудня 2019

У Злинці старшокласники «шукали себе» у професійному світі


Нещодавно, для старшокласників комунального закладу «Злинський ліцей» фахівцями районної філії центру зайнятості було проведено інтелектуально-ігровий профорієнтаційний захід з елементами дуель-шоу «Хто зверху?» - повідомляє Інна Косячук, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Захід поєднав цілу низку питань, які сьогодні актуальні для молоді. Учасники заходу говорили про важливість вдалого вибору професії, різновиди навчальних закладів та перспективи працевлаштування. У рамках заходу були проведені професіографічні ігри, психологічні тести, та творчі завдання, які вдало доповнили відеоролики про професії. Все це дало змогу дітям не тільки проявити свою ерудованість, спостережливість, а й розширити знання про світ професій.


Корисною для старшокласників, які стоять на порозі професійного вибору, була інформація про веб-базовану платформу «Моя професія: консультаційна мережа». Школярі дізналися про можливість безкоштовно пройти профорієнтаційне тестування в зручному для себе середовищі та отримати комплексний звіт, який допоможе зробити важливий вибір щодо майбутньої професійної діяльності. Захід пройшов у невимушеній, дружелюбній атмосфері: діти активно брали участь у конкурсах та по завершенню висловили свої позитивні враження та вдячність.


«Вибір професії – один з найважливіших кроків у житті учнівської молоді. Кожен хоче мати цікаву роботу, достойний заробіток, можливості професійної реалізації та кар’єрного зросту. Ми прагнемо допомогти зорієнтуватись у світі професій, уникнути помилок та розчарувань при виборі фаху», – наголосила Інна Косячук, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Маловисківської районної філії центру зайнятості.



      

883Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: