Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/23/u-kropivnitskomu-rozpodilili-vipusknikiv-magistriv-vidomchih-navchalnih-zakladiv-dsns-ukraini-do-pidrozdiliv-oblasti.htm
новини, 23 грудня 2019

У Кропивницькому розподілили випускників-магістрів відомчих навчальних закладів ДСНС України до підрозділів області


23 грудня до Управління ДСНС України у Кіровоградській області прибули випускники-магістри відомчих навчальних закладів для подальшого розподілу до місць проходження служби у пожежно-рятувальних підрозділах області - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Під час настановчої наради начальник обласного Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк звернувся до молодих фахівців із словом привітання та підтримки і зазначив, що випускники – майбутнє служби і на них покладаються великі надії, тож у перший рік варто добре зарекомендувати себе. Слід постійно вчитись у досвідчених колег, не нехтувати можливістю звертатися за порадою та допомогою до наставників. «Пам’ятайте, що ви – частина великого колективу Служби порятунку. Тримайте честь Служби на висоті!» – завершив керівник гарнізону.


Також з майбутніми фахівцями Служби порятунку спілкувались заступники начальника Управління та фахівці відповідно до напрямків службової діяльності.


Отже, четверо випускників-магістрів (один з них закінчив Національний університет цивільного захисту України та троє – випускники Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля) відбули до місця служби в АРЗСП У ДСНС в області, Гайворонський, Добровеличківський та Устинівський пожежно-рятувальні підрозділи.




      

1645Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: