Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/23/sogodni-predstavili-novogo-kerivnika-prokuraturi-kirovogradschini.htm
новини, 23 грудня 2019

Сьогодні представили нового керівника прокуратури Кіровоградщини



У понеділок, 23 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора Віктор Чумак представив колективу прокуратури Кіровоградської області нового керівника Олексія Тубельця - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Віктор Чумак зазначив, що завданням нової прокуратури є відновлення довіри суспільства до органів прокуратури та професійне відстоювання законності та справедливості. Ключовими пріоритетами для органів прокуратури Кіровоградщини він назвав боротьбу з корупцією та організованою злочинністю. Віктор Чумак зауважив, що новопризначений керівник відомства володіє достатнім досвідом, знаннями, професійними та вольовими якостями для вирішення поставлених задач у співпраці з іншими правоохоронними органами регіону.



У свою чергу, Олексій Тубелець висловив подяку за підтримку та довіру, а також зазначив, що разом з колективом докладе максимум зусиль для відновлення довіри суспільства до прокуратури та підвищення авторитету правоохоронних органів. Також окреслив присутнім основні пріоритети роботи на яких базуватиметься діяльність органів прокуратури Кіровоградщини.

Довідково: Олексій Тубелець народився у м. Харків у 1984році. У 2006 році закінчив Національну юридичну академію України ім.Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2006 року. Працював на посадах прокурора, слідчого, а також на керівних посадах в органах прокуратури Харківської області. До призначення на посаду прокурора Кіровоградської області працював начальником відділу організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням злочинів у сфері службової діяльності, яке здійснюється слідчими територіального управління ДБР прокуратури Харківської області.



776Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: