Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/23/na-kompaniivschini-starshoklasniki-doslidzhuvali-shljahi-profesiinogo-uspihu.htm
новини, 23 грудня 2019

На Компаніївщині старшокласники досліджували шляхи професійного успіху


«Що обрати аби бути затребуваним?» – на це питання шукали відповіді учні старших класів Червоновершківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів разом з фахівцями Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості під час профорієнтаційного інтерактивного заходу - повідомляє Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості .


Старшокласники із цікавістю та захопленням брали участь у конкурсі «Знання професій на букву...», виконували вправи «Підбери картки, опиши професію», «Допитлива ворона», розгадували загадки та ребуси про професії.



Учні цікавились навчальними закладами та можливістю працевлаштування за обраними професіями в майбутньому. Такожшколярі дізнались про актуальність робітничих професій на місцевому ринку праці та про особливості професій, які вони обрали, ознайомилися з формулою вибору професії «Хочу, можу, треба».


Крім того, юнаки та дівчата ознайомились з веб-базованою платформою для онлайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».


Як підсумок, учні дійшли висновку, що стати успішним можна лише завдяки цілеспрямованості, високому професіоналізму, умінню долати труднощі та наполегливій праці.



961Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: