Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/23/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-posili-pershe-mistse-u-zmagannjah-z-futzalu-sered-silovih-struktur.htm
новини, 23 грудня 2019

На Кіровоградщині рятувальники посіли перше місце у змаганнях з футзалу серед силових структур



20 грудня у м. Кропивницький відбулись змагання з футзалу серед представників силових структур області - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Змагання відбувались за програмою «Динаміада-2019». Усього у турнірі взяли участь 7 найсильніших команд області.


Нашу команду представили 10 рятувальників: Скоров Максим, Слівченко Олександр, Стаднік Владислав, Берьозкін Максим, Кравченко Євген, Трембич Олександр, Тимошенко Олександр, Джабнідзе Давид, Тимофієнко Сергій, Кулібаба Максим.



У результаті запеклої та видовищної боротьби наша команда посіла перше місце, перемігши у фіналі поліцейських. Слід зазначити, що за останні 10 років футбольних баталій у цьому форматі рятувальники вперше вибороли «золото»!


Тренер команди Олег Твердоступ відзначив, що боротьба тривала на рівних, команда змагалась достойно, враховуючи, що довелось протистояти таким сильним суперникам як поліцейські, та кожен спортсмен вніс вагомий вклад у перемогу команди. Долю гри визначили 6-метрові пенальті, де наші футболісти били влучніше!


Колектив У ДСНС в області щиро вітає наших колег, які протягом усього спортивного року надзвичайно гідно захищали честь Служби порятунку Кіровоградщини у всіх змаганнях. Пишаємось нашими хлопцями!


А попереду – визначення переможців «Динаміади-2019». Тож, бажаємо нам усім перемоги!


                     

769Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: