Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/12/02/u-svitlovodsku-zabezpecheno-stalu-robotu-teplomerezhi.htm
новини, 2 грудня 2019

У Світловодську забезпечено сталу роботу тепломережі


Минулого тижня у Світловодську продовжував роботу оперативний штаб з відновлення теплопостачання у житлових будинках і закладах соціальної сфери. Аварійні бригади завершили роботи з ліквідації магістральних поривів та більшості квартальних. На сьогодні вже забезпечено сталу роботу тепломережі з достатнім тиском, температура теплоносія на виході з котелень № 2 та № 3 достатня для забезпечення будинків теплом. Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Балонь під час брифінгу для представників ЗМІ, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


"Сьогодні зранку на апаратній нараді відбулося включення із Світловодська. Представники міськради підтвердили, що температурний режим носія достатній, щоб приміщення можна було обігріти за санітарними нормами", - зазначив Андрій Балонь.


На сьогодні в навчальних закладах Світловодська ще тривають вимушені канікули через низький температурний режим. Якщо технічних ускладнень не виникатиме, то навчальний процес буде продовжено 5 грудня.


1109Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: