Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/20/umovi-dlja-rozvitku-biznesu-na-kirovogradschini-proanalizujut-u-regionalnii-torgovo-promislovii-palati.htm
новини, 20 листопада 2019

Умови для розвитку бізнесу на Кіровоградщині проаналізують у Регіональній торгово-промисловій палаті


У Регіональній торгово-промисловій палаті розпочалося засідання за "круглим столом" на тему: "Забезпечення прав юридичних осіб у контексті прозорого ведення бізнесу". У засіданні беруть участь представники Консультативної місії ЄС в Україні, місцевого бізнесу, правоохоронних органів, обласної влади, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Звертаючись до присутніх, заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова наголосила, що сьогодні одним з основних завдань, що постають перед обласною владою є створення максимально комфортних умов для розвитку бізнесу, захисту його майнових та інших прав, створення безпечних умов для життєдіяльності кожної людини.


Для успішного розвитку бізнесу на Кіровоградщині діє тристороння соціально-економічна рада, у складі якої є представники влади, роботодавців і профспілок. Під час її засідань обговорюються актуальні питання, які турбують керівництво підприємств, напрацьовуються певні пропозиції для їх врегулювання на регіональному і державному рівні.


Обласна влада активно співпрацює із обласною радою підприємців, члени якої є активними учасниками профільних робочих груп та вносять конкретні пропозиції задля розвитку області.


Працює обласна міжвідомча комісія із питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств, до складу якої входить керівництво територіальних органів Національної поліції України, прокуратури, служби безпеки, юстиції, державної податкової служби тощо.


Здійснювалась реалізація низки обласних цільових програм, спрямованих на профілактику правопорушень і злочинності, підтримку бізнесу.


1008Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: