Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/20/u-svitlovodsku-prodovzhuetsja-vidpratsjuvannja-podachi-tepla-do-zhitlovih-budinkiv-ta-ob-ektiv-sotsialnoi-infrastrukturi.htm
новини, 20 листопада 2019

У Світловодську продовжується відпрацювання подачі тепла до житлових будинків та об’єктів соціальної інфраструктури


Сьогодні у м. Світловодську, за дорученням голови облдержадміністрації Андрія Балоня, відбулося засідання обласного оперативного штабу по забезпеченню опалювального періоду 2019/2020 років, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Усі шість котелень теплопостачального підприємства СП ТОВ «Світловодськпобут» працюють у штатному режимі. Тепло подається до 75 житлових будинків (із 246), шести дитячих садків, наразі триває підключення трьох шкіл та низки інших об’єктів соціальної інфраструктури.


У місті працює кілька аварійних бригад, що ліквідовують пориви магістральних мереж. До ліквідації аварій залучено фахівців з ОКВП "Дніпро-Кіровоград" та КП "Власівські мережі". Наразі роботи проводяться в районі ЗОШ № 9, по вул. Павлова та вул. Чайковського.


Триває процес підключення теплоносія до житлових об’єктів міста та об’єктів соціальної інфраструктури. На другу половину дня призначене наступне засідання обласного оперативного штабу, під час якого буде проаналізовано поточну ситуацію, поставлено нові завдання.


766Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: