Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/20/u-kropivnitskomu-pokazhut-kino-scho-nablizhae-peremogu-.htm
новини, 20 листопада 2019

У Кропивницькому покажуть «Кіно, що наближає Перемогу»


З 25 по 30 листопада у Кропивницькому в рамках проекту «Кіно, що наближає Перемогу» показуть серію пітріотичних фільмів. Про це повідомив депутат міської ради Кропивницького Михайло Бєжан на своїй сторінці в мережі Фейсбук.


«Відзначаючи День Гідності і Свободи, учасники бойових дій, їхні родини та всі мешканці міста, мають можливість побачити Національні фільми, цикл з п’яти стрічок «Позивний Зеніт» та фільм «Воїни Духу», їх показуватимуть в кінотеатрі «Портал» вже наступного тижня», - зазначив Михайло Бєжан.


Так, при створенні фільмів режисери Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко використали сучасну музику – пісні Ореста Лютого, гурту «Крихітка», Katya Chilly Group та цікаві і дотепні історії воїнів.Задіяли під час зйомок чимало військової техніки, показали роботу танкістів, ЗУшників, мінометників, артилеристів, РПГшників, саперів, мінерів, зв’язківців, лікарів та водіїв. Вперше в історії українського документального кінематографа глядачі побачать оповідь про те, як авіатори захищали рідну землю в окопах на передовій.


Творці фільму обіцяють, що фільми  не напружать, а навпаки розрадять і життєствердно надихнуть глядацьку аудиторію різного віку.


981Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: