Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/20/u-kropivnitskomu-cholovik-pogrozhuvav-pidirvati-sebe-perehozhih-i-pratsivnikiv-spetsinspektsii-video-.htm
новини, 20 листопада 2019

У Кропивницькому чоловік погрожував підірвати себе, перехожих і працівників спецінспекції (ВІДЕО)


У центрі Кропивницького чоловік погрожував працівникам спецінспекції, що застрелиться через те, що вони забороняють йому торгувати на вулиці Велика Перспективна.


Про це Суспільному розповіла інспекторка спецінспекції Марина Смаглюк.  З її слів, чоловік обіцяв підірвати себе, працівників спецінспекції і перехожих, якщо йому не дозволятимуть торгувати.


На момент зйомки, о першій годині дня, на місці працювали четверо поліцейських. Їх викликала Марина Смаглюк. Вони опитували Миколу Федорова. Нашій знімальній групі чоловік розповів: торгує на тротуарі п’ять років, за п’ять гривень пропонує людині зважитись. Вино не продає. Йти працювати на ринок не хоче. Зброю, каже, бере з собою для самооборони.


Продавця поліцейські повезли у міський відділ поліції. Заступник начальника відділу поліції Сергій Сухопар розповів: інформація про погрози підірвати себе та оточуючих не підтвердилась. Вилучений пневматичний пістолет направили на експертизу. Скільки триватиме перевірка, Сергій Сухопар не каже. Миколу Федорова відпустили додому.


1486Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: