Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/20/na-kirovogradschini-startue-dekada-sprijannja-zainjatosti-osib-z-invalidnistju-ta-uchasnikiv-ato-oos.htm
новини, 20 листопада 2019

На Кіровоградщині стартує Декада сприяння зайнятості осіб з інвалідністю та учасників АТО/ООС


За ініціативою обласного центру зайнятості з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю з 20 листопада по 03 грудня 2019 року на Кіровоградщині проводитиметься Декада сприяння зайнятості осіб з інвалідністю та учасників АТО/ООС - повідомляє Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості.


«Забезпечення трудової діяльності учасників АТО/ООС та осіб з інвалідністю є важливою соціальною функцією держави. Служба зайнятості всіляко сприяє підвищенню конкурентоспроможності цих громадян на ринку праці, надає їм широкий спектр соціальних послуг, аби кожен з них мав роботу», – розповіла начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню Вероніка Шишкарьова.


У рамках Декади відбуватимуться різноманітні інформаційні, консультаційні, профорієнтаційні, тематичні, спеціалізовані (у т. ч. виїзні) та інші заходи, спрямовані на сприяння у працевлаштуванні учасників АТО/ООС та осіб з інвалідністю.


Під час вищезазначених заходів цим категоріям громадян, насамперед, надаватиметься актуальна інформація, пов’язана з працевлаштуванням. Також учасники АТО/ООС та особи з інвалідністю матимуть можливість підібрати підходящу роботу, у т.ч. тимчасову; отримати консультації фахівців служби зайнятості, зокрема з профорієнтації, юридичних та інших питань.


Запрошуємо взяти участь у заходах.


За додатковою інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: