Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/20/na-kirovogradschini-potribni-50-traktoristiv.htm
новини, 20 листопада 2019

На Кіровоградщині потрібні 50 трактористів


За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає професійних трактористів, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Роботодавці області потребують 50працівників за професіями «тракторист», «тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва». Їх готові взяти на роботу такі підприємства якТОВ «Аграрна справа», Регіональна філія «Одеська залізниця»ПАТ «Українська залізниця», ТОВ «Новомиргородський цукор»,Кіровоградська філія ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу», КП Бобринецької міської ради «Комунальник»та ін.


Роботодавці Кіровоградщини готові платити трактористам за роботу від «мінімалки» до 10 тисяч гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини.


Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня працівника, вміння керувати різними видами (моделями) техніки, стажем роботи та необхідністю самостійно здійснювати поточний ремонт трактора.


Актуальними є вакансії для трактористів практично у всіх районах Кіровоградської області.


Так, ВП служби електропостачання АТ «Українська залізниця»«Долинська дистанція електропостачання» запрошує 3 трактористів та пропонує їм 6188 гривень на місяць. У свою чергу, Філія «Олександрійська дорожньо-експлуатаційна дільниця»ДП«Кіровоградський облавтодор» (ДЕД) потребує 2 трактористів (4 642 грн). ТОВ «Знам'янське хлібоприймальне підприємство» також пропонує роботу трактористові у розмірі 6 300 грн.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



921Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: