Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/19/v-bibliotetsi-vidbudetsja-intelektualno-rozvazhalne-shou-ja-ljublju-ukrainu-.htm
новини, 19 листопада 2019

В бібліотеці відбудеться інтелектуально-розважальне шоу «Я люблю Україну»


У середу, 20 листопада о 13:30, в Обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка (м. Кропивницький, вул. Декабристів 6/15 (відділ популяризації книги) відбудеться інтелектуально-розважальне шоу «Я люблю Україну»


Це черговий захід бібліопроекту «З екрану в реальність», в рамках якого  відтворюються відомі телешоу з різних телеканалів.«Хто зверху», «Де логіка?», «Майстер шеф в бібліотеці», «Танцюють всі», американське телешоу «Jeopardy» та інші вже були проведені у бібліотеці.


«Я люблю Україну» - це ігрове шоу, в якому зірки українського шоу-бізнесу відповідали на веселі та незвичні запитання про Українську історію, традиції та культуру. Ведучими шоу були - нерозлучна співоча пара Потап і Настя Каменських.


Інтелектуально-розважальне шоу «Я люблю Україну» буде проходити  у формі змагань між двома командами студентів з різних навчальних закладів міста. На учасників чекатимуть 6 різноманітних раундів, які складатимуться з запитань про Україну, відеофрагментів, фото-запитань, тощо.


Партнери: магазин «Веселі карамелі», розважальний клуб «Вельвет» та кафе «Білий налив».


Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua


Працюємо з 9:00 до 19:00, у п’ятницю та неділю – до 18.00, вихідний – субота.


1779Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: