Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/01/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-regionalnii-etap-vseukrainskogo-festivalju-barvi-zhittja-.htm
новини, 1 листопада 2019

У Кропивницькому відбувся регіональний етап Всеукраїнського Фестивалю «Барви життя»


Відбірковий етап Фестивалю творчості осіб з особливими потребами проводиться на Кіровоградщині п’ятий рік поспіль, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Організаторами заходу виступили департамент культури, туризму та культурної спадщини ОДА, обласний центр народної творчості, обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка, обласна ГО осіб з інвалідністю «Народна академія творчості».


Цього року він проходить у Кіровоградському академічному обласному музично-драматичному театрі ім.М.Л.Кропивницького, де свої таланти представили 50 учасників. Вони змагалися у п’яти номінаціях: хореографія, розмовний та вокальний жанри, образотворче мистецтво та гра на музичних інструментах.


Учасників фестивалю привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.


«Сьогодні особливі артисти подарували нам танці, спів, музику, художнє читання. Ми захоплюємось вашими виступами. Ви всі є переможцями», - підкреслив Сергій Коваленко та побажав усім учасникам надалі розвивати і представляти свої творчі здібності у різних мистецьких проєктах.


По завершенні концертної програми учасників фестивалю відзначили дипломами та подарунками.


Упродовж дня журі визначить найкращих учасників відбіркового туру, які представлятимуть нашу область на Всеукраїнському фестивалі «Барви життя» у місті Києві. Традиційно фінал конкурсу проводиться на День Святого Миколая 19 грудня.


1281Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: