Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/01/na-kirovogradschini-zavershilasja-kampanija-z-peroralnoi-imunizatsii-dikih-m-jasoidnih-tvarin-proti-skazu.htm
новини, 1 листопада 2019

На Кіровоградщині завершилася кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу


За весь період проведення антирабічної кампанії з використанням авіаційного транспорту, яка розпочалася 11 жовтня 2019 року, над лісовими та польовими угіддями площею 19 285 км² розповсюджено 482 139 принад з вакциною «Орісвак» виробництва ТОВ «Укрветпромпостач». Розповсюдження вакцин проводили шляхом розкидання принад з використанням трьох літаків АН-2. Такий метод є найекономічнішим, інформує прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


Всеукраїнська кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу з використанням авіації пройшла в Кіровоградській області вдруге. Завдяки минулорічному проведенню імунізації цього року кількість випадків захворювання тварин на сказ зменшилася втричі в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року. Робота над забезпеченням епізоотичного благополуччя області щодо захворюваності на сказ триває та знаходиться на постійному контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.



993Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: