Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/11/01/geroem-kubkovogo-matchu-zorja-oleksandrija-u-serii-penalti-stav-golkiper-bilik.htm
новини, 1 листопада 2019

Героєм кубкового матчу «Зоря» - «Олександрія» у серії пенальті став голкіпер Білик


Героєм матчу «Зоря» - «Олександрія» у серії пенальті став голкіпер Білик, повідомляють «Олександрійські новини».


До кубкової зустрічі із «Зорею» у «Олександрії» видався дуже щільний і непростий графік. Команда Володимира Шарана зустрічалася з потужними суперниками. За кілька тижнів олександрійці зіграли з «Динамо», «Сент-Етьєном», «Шахтарем», тепер на команду чекає непроста зустріч із «Зорею». Відзначимо, що «Олександрія» з цієї непростої ситуації виходить гідно. Виїзні нічиї з «Сент Етьєном» (1:1) і «Шахтарем» (0:0) - якісний результат. Що до кубкової гри, то Володимир Шаран не ставить її в пріоритет, тому шанс зіграти з’являється у молодих футболістів резерву, інформує офіційний сайт футбольного клубу "Олександрія".


Керманич «Зорі» Віктор Скрипник виставляє майже оптимальний склад.


Перший небезпечний момент створюють господарі поля: на 10-й хвилині Ковалець пробиває з воротарського майданчика, кіпер «Зорі» відбив м’яч на кутовий.


На 17-й хвилині команда Шарана заробляє штрафний. Стандарт пробиває Ковалець. Махарадзе здійснив красивий сейв, відбивши м’яч якомога далі від воріт. 


Вже за дві хвилині підопічні Скрипника створюють чи не перший небезпечний момент: Кочергін з-за меж штрафного майданчика наважився на удар. На щастя для олександрійців, м’яч пролетів мимо воріт.


На 29-й хвилині луганчани відкривають рахунок. Зі штрафного потужно пробив Лєднєв, кіпер «Олександрії» безсильний - 0:1.


Одразу ж господарі могли відігратися. Тейшейра віддав «круглого» на Ковальця, у того була чудова нагода зрівняти рахунок, але м’яч пройшов повз ворота.


На 32-й хвилині чергова спроба взяття воріт «Зорі»: Тейшейра пробив, Махарадзе знову грає надійно.


Другий тайм господарі поля розпочинають активніше. Для посилення гри в атаці Володимир Шаран замість Шастала випустив Сітала. Гра з виходом нападника стала більш динамічною.


53-я хвилина стала загрозливою біля воріт Білика, гості без перешкод розіграли багатоходівку прямо в штрафному майданчику із завершальним ударом вище воріт у виконанні Кочергіна.


На 73 хвилині прекрасна нагода У Безбородька, але якось дуже нерішуче пробив гравець «Олександрії».


Вже за мить черговий момент у Ковальця, який отримав передачу, увійшов у штрафний майданчик, намагався пробити на точність, але приціл збився.


78 хвилина, після удару з-за меж штрафного майданчика  Стецькова,  м’яч у власні ворота зрізав Іванісеня - 1:1.


Після голу олександрійці притиснули гостей до власних воріт, створюючи один за одним загрозливі моменти.


На 88-й хвилині свій  шанс для взяття воріт втратив Лєднєв, м’яч пройшов поруч зі стійкою.


Основний час гри завершується нічиєю 1:1. Попереду два додаткові тайми по 15 хвилин.


На 93-й хвилині після флангової подачі, Задерака головою небезпечно пробив, але круглий пройшов поруч із стійкою воріт.


На 96-й хвилині удар-відповідь Кабаєва. М’яч летить вище воріт.


98-а хвилина, Бабогло влучно пробиває, Махарадзе кінчиками пальців переводить м’яч на кутовий.


На 100–й хвилині ушкодження отримав Сітало, і нажаль, поле залишає на ношах. Вимушена заміна, в гру вступає Гречішкин.


Другий доданий тайм проходить в обопільній боротьбі. Обидві команди намагаються забити, моменти виникають і біля одних і біля інших воріт.


Прекрасна нагода  в олександрійців на 113 хвилині. М’яч, після потужного удару Мірошниченка, пролетів поруч зі стійкою. Лунає свисток, попереду – післяматчеві пенальті.


Після серії післяматчевих пенальті фортуна цього вечора була на боці підопічних Володимира Шарана. Героєм серії пенальті став Білик, який парирував 2 останні пенальті - 5:4.


1061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: