Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/31/shkoljaram-novgorodkivschini-prezentuvali-poslugi-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 31 жовтня 2019

Школярам Новгородківщини презентували послуги служби зайнятості



З метою розширення знань школярів про професійний світ, різноманітність професій та основні правила їх вибору, фахівцями Новгородківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено профорієнтаційний захід для учнів Вершино-Кам'янської філії КЗ «Новгородківський навчально-виховний комплекс» загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Новгородківської районної ради Кіровоградської області».


Під час спілкування провідний фахівець з питань зайнятості Інна Чала ознайомила учнів з «формулою вибору професії».


І. Чала підкреслила, що молодим людям, які планують своє трудове життя, необхідно розуміти сучасні жорсткі вимоги ринку праці. Вимоги роботодавців до професійних компетенцій працівників постійно зростають. Щоб бути конкурентним на ринку праці, необхідно стати справжнім професіоналом своєї справи та бути гнучким в освоєнні нових видів діяльності.


Під час профорієнтаційного уроку старшокласники ознайомились із барометром професій району та області, опрацювали формулу правильного вибору професії. Спільно з учнями було визначено типові помилки при виборі професійного фаху та шляхи їх уникнення. Учасники уроку взяли активну участь у моделюванні стилю поведінки випускника при виборі професії.


За словами педагогічних працівників, така форма роботи зі школярами у напрямку вибору майбутньої професії дозволяє підвищити доступність та привабливість профорієнтаційних послуг, краще підготувати учнів до усвідомленого визначення майбутньої професійної діяльності.



880Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: