Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/31/bezrobitnim-kirovogradschini-prezentuvali-ponad-100-aktualnih-vakansii.htm
новини, 31 жовтня 2019

Безробітним Кіровоградщини презентували понад 100 актуальних вакансій


Днями в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. До уваги учасників заходу були представлені понад 100 актуальних вакансій. Серед них: слюсар із складання металевих конструкцій, водій, електромонтер, менеджер, інженер-конструктор, слюсар-сантехнік, продавці продовольчих та непродовольчих товарів, касир, кухар, офіціант та ін. - повідомляє Олена Дмитрієнко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості


Серед роботодавців, які взяли участь у заході та мають потребу в працівниках – ТОВ «Несс Сервіс», яке розпочинає свою діяльність в селі Новоселівка Олександрійського району, та виробляє електроенергію за допомогою сонячних батарей.


Представник роботодавця повідомив, що товариство потребує електрослюсарів з ремонту та обслуговування електрообладнання, диспетчера та інженера-електрика і надав інформацію про оплату праці, умови та режим роботи. Шукачі роботи, яких зацікавили пропозиції роботодавця, заповнили анкети претендента на посаду та були запрошені для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях.


Загалом, за результатами заходу більше 10 безробітних громадян запрошені до роботодавців для вирішення питання власного працевлаштування, у т.ч. шляхом стажування на робочому місці.


Також у багатогалузевому ярмарку вакансій та послуг служби зайнятості взяли участь фахівці Олександрійського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги. Понад 10 осіб отримали юридичні консультації.



706Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: