Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/30/v-pantaivtsi-budujut-suchasnu-likarsku-ambulatoriju.htm
новини, 30 жовтня 2019

В Пантаївці будують сучасну лікарську амбулаторію


Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко проінспектував хід будівництва Пантаївської лікарської амбулаторії. Про це він повідомляє на своїй сторінці у соціальній мережі facebook, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Вже зведено фундамент, змонтовано зовнішні і внутрішні мережі водопостачання та водовідведення, здійснено бетонування підлоги. Розпочато спорудження стін. Вартість проекту становить 8,7 млн грн (90% з державного та 10% з місцевого бюджетів).


Нагадаємо, що у рамках другої черги будівництва лікарських амбулаторій, в області заплановано звести ще чотири амбулаторії за типовим проектом: в Пантаївці, Капітанівці (Новомиргородський район), Іванівці (Новоукраїнський район), Новому Стародубі (Петрівський район).


У рамках першої черги в Кіровоградській області було відкрито 18 сільських лікарських амбулаторій.


Як повідомляє Сергій Коваленко, в Капітанівці також активно йдуть будівельні роботи.


Щодо будівництва амбулаторій в Іванівці та в Новому Стародубі, то, за інформацією першого заступника готови ОДА, по цих проектах триває оскарження в Антимонопольному комітеті результатів тендерів.


911Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: