Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/10/30/politseiski-prodovzhujut-vijavljati-u-gromadjan-imovirno-narkotichni-rechovini.htm
новини, 30 жовтня 2019

Поліцейські продовжують виявляти у громадян, ймовірно, наркотичні речовини


Вчора, близько 11-ї години, під час патрулювання міста Кропивницький по вулиці Куроп’ятникова, поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Під час спілкування з охоронцями порядку, чоловік помітно нервував та намагався якнайшвидше закінчити розмову з інспекторами.


У ході поверхневої перевірки, ТОРівці виявили у 32-річного місцевого мешканця паперовий згорток з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною.




Інший випадок стався по вулиці Генерала Родимцева. Близько 23-ї години, під час патрулювання поліцейські виявили чоловіка, який знаходився на зупинці громадського транспорту з ознаками алкогольного сп’яніння.


Під час перевірки, охоронці порядку виявили у 20-річного громадянина пакетик з кристалічною речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну. Місцевий мешканець повідомив патрульним, що придбав вміст пакету для власного вживання.


В обох випадках, поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу Кропивницького ВП.


Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років).


      


779Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: